LJETNJI KARATE KAMP 'KONJUH 2007', 17 - 22.07.2007 godine

U organizaciji karate saveza Tuzlanskog kantona i tehničkoj organizaciji KBS"Tuzla-Sinbra" Tuzla na Konjuhu u hotelu Muška voda od 17.-22.07.2007 godine je organizovan karate kamp „Konjuh 2007".

Učestvovalo je 122 karatista iz cijele BiH, Srbije i Hrvatske, a posebno je interesantno da je karate klub „Champions" iz Bijeljine nastupio sa 30 karatista.U sklopu kampa je održano i:

  • polaganje za učenmička i majstorska zvanja
  • sudijski seminar

Glavni instruktor je bio gdin Fikret Selman, a instruktori treneri gospoda Mustafa Arifović, Milorad Marković, Nermin Hadžić, Mirsada Suljkanović, Samir Ðogo i Hariz Muratović.

U sklopu kampa je održano polaganje za majstorska zvanja I i IIDAN - a pred komisijom Karate saveza BiH u sastavu : Zijad Sipović, Fikret Selman i Mustafa Arifović.

Za I DAN su položili: Bahrija Hajdari, Dženana Softić, Ena Huskić, Amila Fazlić, Nedim Musić, Mahir Hodžić, Ado Novalić, Rusmir Hadžiselimović,Sanel Omić.

Za II DAN su položili: Milorad Ilić, Munib Sinanović, Mahir Nurkanović.

Održan je i sudijski seminar, a za zvanja pomoćnih kantonalni sudija su položili: Merima Softić(reprezentativka BiH), Una Selman ( reprezetativka BiH), Nejra Hodžić, Larisa Berber, Milorad Ilić,Nejra Babić, Suzana Smajić, Amir Kurjaković,Ferid Beganović, Nijaz Brica, Salko Pilav,Goran Ivković.

Ovaj seminar će postati tradicionalan.

Upis 1


upis 2

Statistika

Danas 0

Jučer 18

Ove sedmice 0

Ovog mjeseca 567

Ukupno 205712

O klubu

Klub je osnovan 21. februara 1997.godine, a niko od tadašnjih osnivača nije niti naslutio da će najprije KBS "Tuzla Sinalco", a danas KBS "Tuzla Sinbra", ispisati najljepše sportske stranice u poslijeratnoj Tuzli i BiH.

Opširnije

Slučajna fotografija